Carsten Kruse, iværksætter

Carsten Kruse, Iværksætter Randers

Carsten Kruse er en iværksætter fra Randers . Oprindeligt fra Djursland – Nærmere betegnet, Ryomgård. I forbindelse med opstart på Randers Tekniske Gymnasium i 2005, flyttede han til Randers.

Efter afsluttet studie i 2008 startede jeg min første virksomhed, der beskæftigede sig med at importere biler fra Tyskland. Virksomheden tog i løbet af et halvt års tid en drejning til i højere grad at beskæftige sig med autotransport og autohjælp.

Firmaet udviklede sig hurtigt og en lastbil blev til flere mens de store kunder begyndte at melde sig – Herunder kan bl.a. nævnes Alm. Brand , SOS International , Volvia , Star Rescue med flere..

For at kunne udvikle virksomheden videre var det nødvendigt at se på at udvide geografisk – Først med endnu en station i Ålborg. Men det viste sig hurtigt, at det ikke var tilstrækkeligt for at tage virksomheden til det næste niveau – Det var nødvendigt at se på en national løsning.

Jeg påbegyndte arbejdet med at få samlet et landsdækkende netværk af underleverandører, der kunne servicere mine kunder. Det lykkedes mig at få samlet en netværk på 25 lokale autohjælp-stationer fordelt over hele landet. Så min virksomhed udviklede sig fra et være en niche-vognmandsvirksomhed til at være en niche speditions-virksomhed.

Virksomheden blev solgt i 2015 og siden da har jeg haft virksomhed indenfor flere forskellige brancher.

Sideløbende har Carsten Kruse været med i flere bestyrelser og direktioner i små og mellemstore virksomheder. Indtil begyndelsen af 2018 var han en del af Erhvervsrådet i Randers, hvor han vejledte iværksættere i opstart af virksomhed. Derudover driver han et par egne virksomheder og er medlem af Erhvervsnetværket JCI Randers, hvor han var næstformand i 2016 og formand for JCI Randers i 2017 og igen i 2021.

Carsten Kruse’s iværksætteri fortsætter…

Idag arbejder jeg hovedsageligt med min virksomhed Prodrone, som jeg driver sammen med en partner. Vi tilbyder hovedsageligt ejendomsselskaber og boligselskaber hjælp med kortlægning af deres udearealer og bygninger for at kunne optimere deres drift.

Close Menu