Iværksætter bestyrelse

Start-up kompetencer

Som start up virksomhed er der oftest nogle kompetencer, som teamet ikke selv har. Det kan løses på mange måde – Opgaver kan udliciteres, der kan ansættes og man kan bruge folk i sit nære netværk. Nogle iværksætter virksomheder har også en bestyrelse, hvor der sidder en bred skarre af forskellige kompetencer omkring bordet.

Start-up og iværksætter strategi

En bestyrelse i en iværksættervirksomhed eller et startup hjælper med til at lægge strategi og ikke mindst at få eksekveret på den strategi, der er blevet lagt, så de mål, man sætter for virksomheden bliver opfyldt. Vi ser desværre alt for ofte, at planer og gode intentioner hos iværksætter virksomheder bliver glemt, når først virksomheden skal driftes.

Start-up netværk

En ikke uvæsentlig faktor ved at have en bestyrelse er, at “virksomhedens netværk” er mange gange større, end hvis det kun var en enkelt ejer eller to, der skulle bruge deres netværk til at få sat skub i virksomheden. På den måde kan dit startup måske stå med en række kunder og leverandører, som er klar til at benytte produktet allerede inden det er produceret! Og dermed allerede have økonomi fra dag 1.

Lad en bestyrelse kick-starte dit starup!

Hvis I har behov for en i jeres bestyrelse med en meget bred viden indenfor start-ups, så kan vi tage en snak om mulighederne.

Jeg indtræder kun i ganske få bestyrelser af gangen så I kan være sikre på engagement og fokus fra min side.

Iværksætter bestyrelse
Iværksætter-bestyrelse
Close Menu